Selecteer een pagina

“Ik ben een filmende verhalenverteller
met een voorkeur voor human interest”

Zo nu en dan maak ik op verzoek nog wel eens korte en krachtige bedrijfs-videos en geef ik workshops over vloggen en digitale media.

Journalistieke aanpak

Ik ben een filmende verhalenverteller met een voorkeur voor human interest. Specialist in ‘Mooie Kleine Filmpies’, voor bedrijven en instellingen. Ik ben iemand waar een klant van op aan kan. Zonder poespas. Zowel aanspreekpunt, gesprekspartner en eindverantwoordelijke regisseur. En ik pak elk verhaal aan met een journalistieke blik.

Van complexe verhalen tot rechttoe rechtaan producties

Ik help opdrachtgevers persoonlijk bij het hele proces van het inzichtelijk en concreet maken van hun filmvraag. Voor een zeer diverse klantengroep. Van complexe verhalen tot rechttoe rechtaan personal branding, testimonials, making-off films en impressies van evenementen. Altijd met de mens centraal.

40 jaar ervaring in film en televisie

Mijn jarenlange ervaring in film- er televisie heb ik gekoppeld aan de technische mogelijkheden van nu: professionele compacte camera, uitstekend geluid, eigen edit- en inspreek faciliteiten voor voice-over. Het geeft me de mogelijkheden om snel en flexibel te opereren en een professionele kwaliteit te leveren.

OPDRACHTWERK

Pin It on Pinterest

Share This