Selecteer een pagina

REFERENTIES

Peter heeft een aantal films gemaakt voor de afdeling DWI van de gemeente Amsterdam. We gebruiken de films voor voorlichting over het programma ‘Eigen Werk’. Hij heeft goed aangevoeld wat we wilde communiceren en een mooie vorm gekozen. De films ogen professioneel, zijn realistisch en de mensen komen zeer authentiek over.
Dank voor je inzet, Peter

Frans Heessels

Team Manager Dienst Werk en Inkomen, Gemeente Amsterdam

Kanker is een met emotie beladen onderwerp. Peter heeft echter altijd de juiste toon weten te vinden en de vaak complexe onderwerpen op een zorgvuldige, intelligente en integere manier in beeld gebracht. Zowel artsen en verpleegkundigen als de patiënten gaven aan dat zij zich volledige in de beelden konden vinden. Dat is een groot compliment en tekent de vakman Peter Mader

Prof. dr. Emile Voest

Lid van de raad van bestuur , AVL/NKI

“Ik ken Peter als een gedreven inhoudelijk persoon.

Betrokken, trots en in voor vernieuwing.

Het plezier waarmee hij programma’s maakt is aanstekelijk”

Jum Festen

Head of Creative & Sales, IDTV

“Samenwerken met Peter was echt relaxed. Ik dacht dat we een sales video gingen maken maar Peter wist me zodanig te interviewen dat echt mijn authentieke persoon naar voren kwam. En dat krijg ik ook terug van mijn omgeving! Dankjewel Peter!”

Joffry Arthur

Directeur, InternetMarketingWebsite.nl

“Zijn enthousiasme en kennis van de problematiek zijn ongeëvenaard. Ik heb in de afgelopen periode ook met andere regisseurs gewerkt, en kan zonder hen te kort te willen doen, uit ervaring zeggen dat Peter een klasse apart is”

Prof.dr. Richard van Hillegersberg

Oncologisch Chirurg, UMC Utrecht

“Als huisarts bij het programma ‘Gezond op straat’ heb ik in 8 afleveringen Peter goed leren kennen.

Zijn vakmanschap gecombineerd met zijn groot leiderschap en enthousiasme, maakte de samenwerking zeer succesvol. Peter is in staat mensen te motiveren en te enthousiasmeren”

Jan Stinessen

Presentator en Arts, Televisieprogramma: ‘Gezond op straat

Pin It on Pinterest

Share This